Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ Π.Α.Ο.Κ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δε θα μπορούσαμε σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ, έστω και από απόσταση και με τρόπο συμβολικό, να μην αναφερθούμε στην επίθεση που δέχεται με πρωτοφανή μανία το συνδεσμίτικο κίνημα του μεγάλου μας συλλόγου τις τελευταίες μέρες. 

Την ίδια στιγμή που η βία έχει κυριεύσει την νεοελληνική κοινωνία, που αθώοι άνθρωποι γαζώνονται με καλάσνικοφ για λίγα ευρώ, που πολιτευτές-καταχραστές δισεκατομμυρίων εξαθλιώνουν εκατομμύρια πολίτες και τους εξωθούν κατά εκατοντάδες στην αυτοκτονία, η ΕΛ.ΑΣ. με μία γιγαντιαία κινητοποίηση που απασχόλησε εκατοντάδες αστυνομικούς, επιτέλους «εξάρθρωσε» την συμμορία που λυμαινόταν τη χώρα. 

Βάφτισε τους οπαδούς μαφιόζους, τους συνδέσμους γιάφκες και τον ΠΑΟΚ εγκληματική οργάνωση. 

Με αυτόφωρη διαδικασία, προσήγαγε δεκάδες συνδεσμίτες, φορτώνοντάς τους συλλογική ευθύνη με τερατώδεις κατηγορίες. 

Ένα πολύ δυναμικό κομμάτι του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. 

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι η ομάδα που με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, επεδίωξε να στείλει την αστυνομία εκεί που πραγματικά ανήκει: μακριά από τον ΝΑΟ μας. 

Ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ είναι αυτός που αντιστάθηκε κάθε φορά που η αστυνομία λειτούργησε σαν ιδιωτικός στρατός μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, όπως τότε που επιστρατεύτηκαν (και πληρώθηκαν από δημόσιο χρήμα) χιλιάδες αστυνομικοί για να δώσει ο Ολυμπιακός παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών (!) στην Τούμπα. 

Εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε τις μεγαλύτερες και εντονότερες κινητοποιήσεις κάθε φορά που ένας αδερφός μας βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα, τις περισσότερες φορές με άδικες ή υπερβολικές κατηγορίες. Άλλωστε ο Π.Α.Ο.Κ. ξεπερνάει σε αριθμό συλληφθέντων κάθε άλλη ελληνική ομάδα. 

Ξέρουμε ότι για την γνήσια αλληλεγύη που έχουμε ως παοκτσήδες, μπαίνουμε στο μάτι πολλών. Τους ενημερώνουμε όμως ότι ο στόχος τους να καμφθεί η αντίστασή μας δεν θα επιτευχθεί ακόμη και εάν μας κλείσουν όλους στη φυλακή. 

Έχει ειπωθεί και παλαιότερα και επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα, ότι ο οπαδικός χώρος είναι το κατεξοχήν πεδίο πειραματισμού του ελληνικού κράτους προς τους πολίτες του. Όσα υποφέρουν οι οπαδοί σήμερα, εφαρμόζονται σε ευρύτερο πλαίσιο αργότερα. 

Όλοι μας, είτε είμαστε οργανωμένοι οπαδοί είτε όχι, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τα παρακάτω: 

1. Η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε για πολλούς μήνες κινητά τηλέφωνα συνδεσμιτών, εγκαθιδρύοντας στην Ελλάδα καθεστώς «Μεγάλου Αδερφού», υποκλέπτοντας προσωπικές συνομιλίες για διάφορα θέματα. 

2. Η ΕΛ.ΑΣ έκανε καταδρομικού τύπου επιχειρήσεις σε συνδέσμους, έσπασε πόρτες, αφαίρεσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία, δημιούργησε φθορές, μπήκε σε σπίτια και χώρους εργασίας σε μία επιχείρηση που έμοιαζε περισσότερο με πογκρόμ παρά με αστυνομική παρέμβαση. 

3. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτιαξε ένα κάλπικο κατηγορητήριο που εξομοιώνει τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ με κοινές συμμορίες, ενώ είναι προφανές ότι ουδεμία κεντρική οργάνωση μπορεί να υπάρχει και καμία σχέση δεν έχει ο τρόπος λειτουργίας ενός συνδέσμου με την δομή εγκεφάλου-σπείρας που έχουν μάθει στις τραγικές αστυνομικές τους ακαδημίες. 

4. Η ΕΛ.ΑΣ. τόλμησε να εμπλέξει και την ίδια την ΠΑΕ, αναφέροντας την υπαλληλική σχέση που κάποιοι από τους συλληφθέντες είχαν με την ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι από τη στιγμή που δεν αποδεικνύεται ότι η διοίκηση της ομάδας είχε ανάμιξη στην όλη ιστορία, είναι απλή συκοφαντία η οποιαδήποτε σχετική αναφορά. 

Με βάση όλα τα παραπάνω, επιστρέφουμε στην Ελληνική Αστυνομία τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργάνωσης, γιατί στη σημερινή συγκυρία, μόνο ως τέτοια φαίνεται πως λειτουργεί. 

Ενημερώνουμε τους εμπνευστές όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας, ότι τα αποτελέσματα από την κίνηση αυτή θα είναι τα αντίθετα από ότι περιμένουν, και ότι η λάσπη που εξαπέλυσαν άκριτα θα γυρίσει στα μούτρα τους. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΣ

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ